Skip to main content
Brainy Branding goes Hollywood voor nog meer creativiteit

Brainy Branding goes Hollywood

En jij misschien ook! Whaaaat??

In Hollywood is het de gewoonste zaak van de wereld: voor kleine én grote producties haal je de allerbeste professionals bij elkaar. Ieder met hun eigen expertise. Creativiteit meets flexibiliteit.

In de wereld van marketing/ communicatie/ branding gaat dat toch nog vaak anders. Daar zijn nog verrassend veel traditionele bureaus te vinden. Compleet met accountmanager. Dat heeft een aantal voordelen voor jou als opdrachtgever.

➡️ Je hebt altijd te maken met dezelfde mensen
➡️ Ze kennen jou en jij hun
➡️ Je merkcommunicatie is consistent

Maar.

Het heeft ook een groot nadeel (naast de hogere kosten, de akelige pakketconstructies waar je soms niet onderuit komt en de wendbaarheid van een walrus op land – sorry walrus).

Je weet gewoon niet of de beste mensen aan jouw project werken.

Talentvolle professionals voor meer innovatie en creativiteit

Daarom hebben we bij Brainy Branding geen brandend verlangen om een bureau te worden met een batterij aan medewerkers. We kiezen voor een nauwe band met talentvolle professionals om ons heen, maar dicht tegen ons aan. We werken aan een mooie mix van vaste samenwerkingspartners, die we op projectbasis inzetten.

Met zo’n team van externe specialisten ben je flexibel, houd je de kosten in de hand en kun je de boel opschalen als dat nodig is. Bijkomend voordeel: de nieuwe combinaties van ideeën en perspectieven zijn een mooie aanjager voor innovatie en creativiteit.

Aan jou de keuze.

Ons Hollywood-team

Misschien heb je gezien dat we in december op zoek waren naar een copywriter. Nou, dat hebben we geweten. We kregen meer dan 80 reacties en hebben geweldige schrijvers gevonden. Mensen met een journalistieke achtergrond, kennis van toegankelijke taal (B1), poëtisch talent, tweetaligheid, een podcast-producent… Kortom: we zijn waanzinnig blij met deze waardevolle aanvulling op ons netwerk. Pure creatiekracht!

Dus… kom maar door met je opdracht! Go Hollywood, we maken er samen een eersteklas productie van.

Strategie, Tof

Let's chat!
Scan de code
👋 Heb je vragen? Stuur even een appje.