Skip to main content

Dag dienstverlener,
wij zijn je creatieve
groeiversnellers

Je staat als dienstverlener op een kruispunt. Wat doe jij: doorploeteren met getrouwen van het eerste uur? Of – ieks – loslaten en delen met nieuwe mensen? Wij helpen je vaart maken en stevigheid uitstralen. Geef je merk nú de aandacht die het nodig heeft om klanten te transformeren in fans en medewerkers in medemerkers.

We help you to boldly go where no one has gone before

Scale me up, Scotty!

We snappen dat je soms het gevoel hebt er alleen voor te staan. Dat deze fase best lastig kan zijn. We zijn verkenners en vertalers. Van jouw ideeën over groei naar een helder en aantrekkelijk verhaal. We graven dieper dan reclame- en marketingbureaus en we zijn creatiever dan organisatie­adviseurs. We hebben kijk op organisatiecultuur en we weten hoe je dingen mooi en toegankelijk maakt.

We lopen graag met je op en denken mee over je merk. Groei, binnen en buiten, op basis van betekenisvolle verbinding. Van soms trekken, naar aantrekken. En jaloersmakend anders!

De vijf stadia van het bouwen van een merk

Waarom kiezen voor Brainy Branding?

Frank Goijarts

Heeft als organisatiepsycholoog nogal wat kaas gegeten van menselijk gedrag en het beïnvloeden daarvan. Frank is al heel wat jaren actief op het gebied van veranderen en ontwikkelen in het publieke domein. Gespecialiseerd in drakenkuilen, krabbenmanden, apenrotsen, kruiwagens met kikkers en geitenpaadjes. En hij kent de beren op de weg natuurlijk. Bovenal kan hij je helpen om mensen te motiveren en in beweging te krijgen.

Jolande van Straaten
Brrr… de fase van een scale-up lijkt net alsof je je kind loslaat in een studentenstad en er maar op moet vertrouwen dat het goed komt. Jolande weet hoe je de volgende stap kunt zetten met het bouwen aan je merk. Niet door producten te verkopen, achter trends aan te rennen of op klanten te jagen. Wat dan wel? Binnen beginnen (je weet wel, je ‘why’) en met geduld werken aan de connectie met je klanten en medewekers. Minder transactie, meer relatie.
Let's chat!
Scan de code
👋 Heb je vragen? Stuur even een appje.