Voor woest aantrekkelijke merken van binnen en buiten

Dag start-up,
wij zijn
de dromenvangers

Daar sta je dan. In een nieuwe wereld met een fris, fantastisch idee. Beetje blotekonterig. Spannend! Hoe presenteer je jezelf en wat je doet? Professioneel, geloofwaardig en aantrekkelijk. Zodat klanten en partners meteen zien waarom ze bij jou moeten zijn. Branding brengt focus. Zodat jij je dromen kunt waarmaken.

We helpen jou je droom waar te maken

Brainy Branding boeken

Begin bij jezelf, niet over jezelf

Een start-up is een rollercoaster op zee. Hoe hou je zicht op de horizon en hoe hou je de koers een beetje vast? Je begint met een droom, een goed idee of product. En een aantal mensen om je heen die je vertrouwt. Elke dag is vol van nieuwe ervaringen, over klanten, over geld, over je eigen grenzen. Keihard werken, krassen oplopen en doorgaan. Op een gegeven moment wordt het tijd om om je heen te kijken. Over de grenzen van het hier en nu.

Veel starters beginnen hun verhaal bij hun product of dienst. Ze vergeten ‘over te steken’ en in te tunen op de problemen van klanten. Niet doen! Onze aanpak: je begint bij je purpose, je ‘why’ als een innerlijk kompas. Daar zoek je de juiste klanten bij. En vanaf dat punt draait het puur om hen.

Wij zijn dromenvangers, we vertalen jouw droom naar wat klanten zoeken. Een consistent, helder en aantrekkelijk verhaal, waar ze zich in herkennen. We zijn er voor een inspirerend startpunt of frisse doorstart. Uurtje vrijblijvend verkennen? Bel of mail ons!

Ook een inspirerende en vliegende start?

Waarom kiezen voor Brainy Branding?

Frank Goijarts

Starten is Frank’s middle name. Been there, done that. Interactieve media, HRM-tooling, een uitgeverij en bureaus voor communicatie- en organisatieadvies. Het gaat als vanzelf (nou ja, soort van) als er een dynamische balans is tussen aandacht voor binnen en buiten, voor vandaag en morgen en voor inspiratie en transpiratie. Wie zichzelf kent, en weet wat hij wil en waarom, gaat aan de slag op basis van talent en intrinsieke motivatie. Wij helpen je om je energie te kanaliseren. Plezier én behoud van veerkracht – daar kunnen we je bij helpen.

Jolande van Straaten

Jolande heeft al veel serieuze starters geholpen met hun branding. Het is een leuk én spannend proces: je hebt misschien een veelbelovend idee, maar zie dat maar eens handen en voeten te geven. Wat ga je precies doen met je product of dienst? Wat is het verhaal achter je start-up? Wat drijft jou en je team en hoe zorg je ervoor dat je niet op al je concurrenten lijkt? It takes a village to build a brand. We zijn graag je dorpsgenoten. Met een hoop bouwervaring en zát empathie. En soms geven we je een liefdevolle schop onder je kont.

Welk archetype heeft jouw merk?

  • KvK-nr. 59954280
  • BTW-nr. NL001693881B52
  • Brainy Branding © 2022